Георги Андонов отчете над 80 разрешени случая за последните шест месеца

Георги Андонов, снимка: infomreja.bg, архив

Над 80 разрешени случая със съдействието на народния представител Георги Андонов отчитат от приемната на депутата в град Гоце Делчев за последните шест месеца.

Само през септември и октомври към Андонов за съдействие са се обърнали повече от 100 души, а от началото на годината броят им надхвърля 600, информира още екипът на народния представител в града.

Най-честите теми, по които жителите на Гоце Делчев и региона търсят съдействието на депутата, са осигуряване на работни места, премахване на незаконни постройки, осигуряване на дърва за огрев, земеделски въпроси.

Един от най-важните не само за региона, но и аз цялата страна случай, отнесен на вниманието на народния представител, е нерегламентираният добив на инертни материали от коритото на река Места. По сигнал на жители от Хаджидимово с активната подкрепа на Георги Андонов проблемът беше разрешен, а добивът на инертни материали – поставен под забрана за цялата страна, като предстои това да бъде и законово регламентирано.

81 сигнала до различни институции е изпратил през тази година Георги Андонов, съобщават още от приемната в Гоце Делчев. Те са за случаи, които са от компетенциите на местната или изпълнителната власт, за които е потърсено съдействието на народния представител.

„Често хората не знаят даден въпрос от чия компетенция е и в чии прерогативи попада – знаят само, че имат проблем и търсят помощ. През годините сме имали много такива случаи. Дори да не мога да помогна с функциите и правомощията, които има един депутат, не отказвам да помогна на хората и тук е ролята и мястото на народния избраник – да сигнализира до компетентните институции и лица от изпълнителната власт и да оказва контрол върху действията им“, коментира Георги Андонов.

Приемната на депутата е всеки понеделник от 11.00 до 13.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.

Всяка сряда от 12:00 до 14:00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в гр. Гоце Делчев приемен ден за граждани имат и общинските съветници на ПП ГЕРБ.

Целта им е да решават повече обществени проблеми, но приемат и граждани с лични жалби и молби, като ги насочват към кои институции да се обърнат, ако на място не могат да решат проблема.

 

КОМЕНТАРИ

Ss19:13 - 10.11.2012
Много "работно" било ттова гоше беееееееее. Тук пише или за гошето, или за корнелия. Плащат си хората!!!!
brq17:33 - 08.11.2012
Муахахахха
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK