Ген. Атанас Атанасов: Промяната в Благоевград може да дойде само от „Демократична България“!

Снимка: Infomreja.bg

Калоян Ханджийски: Номер 66 – да бутнем заедно корупцията, да променим града, така че децата ни да останат тук!

Промяната в Благоевград е абсолютно необходима и тя може да дойде само от "Демократична България". Това заяви генерал Атанас Атанасов - съпредседател на ДБ и лидер на ДСБ, при откриването на предизборния щаб в областния град.

Десетки симпатизанти на синята идея, сред които и един от основателите на СДС - Атанас Георгиев, подкрепиха кандидатите на дясното обединение в Благоевград.

"Мисля, че благоевградчани добре познават нашия кандидат за кмет Калоян Ханжийски, най-вече като единствен опозиционер в местния общински съвет. Това е достатъчна визитка. Разчитаме много на него и на листата. Очакванията ни са сериозни, защото искаме прозрачност при управлението на общинския бюджет. Факт е, че общинският дълг е нараснал по време на управлението на Камбитов", посочи генералът.  

"Безспорно корупцията пусна трайни корени в нашата община и това е нещото, с което трябва преди всичко да се преборим. Има корупция, няма инвеститори, няма пазар на труда, заплатите са ниски, затова хората напускат града. Трябва час по-скоро да върнем доверието в общината, час по-скоро общината да стане привлекателна за инвеститорите, които да дойдат тук, да разкрият работни места и да изградят здравословно и дългосрочно партньорство. Очевидно общината има много какво да направи в това отношение", отбеляза пред журналисти кандидат-кметът на "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ (ДА България, ДСБ, Зелено движение).

От ДБ предвиждат стимули към инвеститорите, намаляване на данъците, мерки за опазване на околната среда и изваждане на града от класацията, в която сега е на трето място по мръсен въздух.

"През цялата кампания ще чуем чудесни обещания за зелени паркове и градинки, за велоалеи, но най-важното е да върнем доверието и да спрем корупцията! Пеевски трайно пусна корени тук и мисли да се настани, но ние ще спорим с него. Имаме чудесна листа от професионалисти, които апелирам да застанат с лицето си и да водят позитивна и градивна кампания. Идеологически ние не се различаваме от това, което се случва на централно ниво", каза Калоян Ханджийски.

Той пожела успех колегите си от "Демократична България" и изрази надежда дясното обединение да се поздрави с добри изборни резултати, "за да бутне порочното правителсто".

Ханджийски отправи и призив към благоевградчани: "Номер 66 – да бутнем заедно корупцията, да променим града, така че децата ни да останат тук и да живеем заедно спокойно! Оптимист съм за града! Политиката е маратон, а не кратко бягане! Ще се борим за Благоевград! Ще бъда себе си, ще казвам истината, дори да боли!"

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK