Гастролиращи ромки „развалиха магия“ на баба за 4 000 лева

снимка: infomreja.bg, архив

4 000 лева са отнели от възрастна жена от Гоце Делчев гастролиращи ромки, които обикалят по домовете с обещание, че развалят черни магии.

Вчера към 14.30 часа под предлог, че ще развалят магия, направена в дома на баба от Гоце Делчев, две жени от ромски произход откраднали от възрастната жена 4 000 лева.

След като установила липсата на парите, жената се оплакала в полицията.

Потърпевшата е дала точни описания на двете крадли. Разпоредени са издирвателни мероприятия.

По случая е образуван заявителски материал.

От РУП - Гоце Делчев предупреждават за повишено внимание от страна на жителите, като им препоръчват да избягват допускането на непознати хора в домовете им, а при отсъствие да се вземат предпазни мерки. 

През летния период в Гоцеделчевско пристигат цели катуни роми от вътрешността на страната. Въпреки усилията на униформените за ограничаване достъпа им в центъра на града и в полската част, просещи деца и представящи се за гледачки и баячки се множат.

 

КОМЕНТАРИ

Димитър04:24 - 28.07.2012
Ако наистина има направена черна магия и са я развалили, нищо лошо. По-добре ли е да умре някой от магията. Но може и да няма никаква магия и да става въпрос за обикновена измама.
аз14:05 - 27.07.2012
От РУП - Гоце Делчев предупреждават за повишено внимание от страна на жителите, като им препоръчват да избягват допускането на непознати хора в домовете им, а при отсъствие да се вземат предпазни мерки. Какво значи това господа полицаи? ДА взема и да си бронирам жилище ли? А не е ли по-добре да взема мерки и да спра да плащам данъци и да не издържам един напълно ненужен апарат наречен МВР?!?!?!?
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK