Габриела Медарова отново е задържана за 24 часа

Снимка: бТВ

21-годишната Габриела Медарова, която преди месец удари 10 паркирани автомобила в Пловдив след употреба на алкохол и дрога, отново е задържана за 24 часа.

Този път тя е обвинена за нанасяне на телесно повреда по хулигански подбуди, съобщи прокурор Атанас Илиев от Районна прокуратура в Пловдив, цитиран от „Фокус”.

Както bTV ви съобщи Медарова е разследвана за инцидент в нощен бар на 11 май.

В ранните часове на 11 май Катя Андреева празнувала рождения си ден в клуб. Малко преди да си тръгне, 21-годишната студентка е съборена с юмручен удар в лицето от непозната жена.

Очевидци са разпознали Габриела Медарова. Потърпевшата твърди, че с нищо не е провокирала удара.

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза. За престъплението законът предвижда наказание до една година затвор или пробация.

Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за пометените от нея паркирани автомобили. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче и не употребявала алкохол и наркотици. 

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g