ФК "Кюстендил" писа "Отличен" на "Гранит" Владая на старта в Югозападна Трета лига

Снимка: Личен архив

На стадион "Осогово" за разгромната победа с хеттрик се отличи Александър Александров - Аци

Повече от успешен старт направи ФК „Кюстендил“ на старта на новото футболно първенство на Югозападна Трета лига. На мокрия терен на стадион „Осогово“ играчите на Николай Николов - Чезето писаха "Отличен" на новака в групата „Гранит“ Владая.

Победата с 6:0 бе малкото, с което се разминаха гостите, тъй като домакините имааха възможността да запишат и двуцифрен успех. За убедителната победа с хеттрик се отчличи централният нападател Александър Александров - Аци.

По един път във вратата пазена от Десподов се разписаха Кирил Вълов, Евгени Гроздин и Росен Йрданов. Кюстендилци изпуснаха поне още толкова положения пред вратата на гостите от Владая, но с играта си зарадваха своите фенове и ръководството.

Така след първия кръг отборът на ФК "Кюстендил" поведе в класирането с по- добрата си голова разлика. Още шест тима са с по 3 точки, след изиграването на първите срещи. Другият тим от Кюстендил- "Велбъжд", отстъпи минимално с 0:1 при гостуването си на "Балкан 1929" Ботевград.

Със същия резултат "Марек 1915" Дупница се наложи при визитата си в Доброславци, където "Левски" Чепинци играе своите домакински срещи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK