ФК "Кюстендил" инкасира загуба у дома от "Оборище" - Панагюрище

Снимка: Личен архив

Домакините отстъпиха с 1:3 на стадион "Осогово"

Петата си загуба от началото на Трета Югозападна лига претърпяха футболистите на ФК "Кюстендил". На собствен терен те отстъпиха с 1:3 от тима на "Оборище" - Панагюрище, въпреки че 65 мин. играха с човек по-повече, но резултатът бе вече 0:2 за гостите.

Играчите на "Оборище" само за 15 минути вкараха 2 гола. Първо Рангел Игнатов бе точен в 10-а, а Никола Иванов удвои резултата в 25-а минута. Домакините също имаха своите шансове да разпечатат вратата на съперника, но пропуски направиха Мартин Газиев и Кирил Вълов.

10 минути преди края на първото полувреме за втори жълт картон играта напусна Димитър Руйчев от гостите, но от това кюстендилци така и не се възползваха, въпреки няколкото добри атаки и опасни удари към вратата на противника.

Вместо гол във вратата на "Оборище", гостите вкараха и трети гол. В 71-та минута, за извършено нарушение от страна на Жорж Георгиев в наказателното поле, гл. рефер Стефан Апостолов отсъди дузпа, която Николай Колев изпълни точно за 0:3.

Няколко минути по-късно кюстендилци все пях успяха да върнат едно попадение, след като в 79-та точен бе бразилският футболист Катарино за крайното 1:3.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK