ФК Банско не знае къде ще гостува утре

снимка: infomreja.bg, архив

Ръководството на ФК Банско продължава да бъде в неведение къде ще гостува за мача с Академик София. Според предварителната програма мачът трябваше де се играе на стадион Българска армия. Той обаче е в ремонт и от БФС трябва да определят нов стадион за домакинството на столичните студенти. Това решение по правилник трябваше да бъде взето 72 часа по – рано и в посока на гостуващия отбор.

На адреса на ФК Банско не е получено писмо – известие за промяна на домакинството и отборът ще пътува за столицата. Изпълнителният директор на клуба Красимир Горанов заяви, че не изключва като възможност ФК Банско да спечели и служебна победа. На този етап са водени разговори само с ръководството на Академик, но те нямат право да променят сами стадионът -  домакин на мача.

Иначе ФК Банско е готов да започне пролетната си изява в първенството на Западна Б група. Старши треньорът Войн Войнов изрази задоволство от подготовката на тима, въпреки тежките атмосферни условия. На практика неговият отбор не е тренирал на собствен терен от края на миналата година. Селекцията е била насочена към привличане на млади футболисти, а от Банско си тръгнаха само Тодор Кючуков и Павел Петков.

Първият премина в Бдин Видин, а юношата на Левски Петков подписа с Локомотив София. Пролетния дял от първенството ще пропусне Слави Шопов, който има здравословни проблеми. Капитан на тима през пролетта ще бъде Костадин Слаев, който бе избран за футболист №1 за 2011 година в Банско.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK