Фирма в Кюстендил носи името на фирмата - участник в трагичния инцидент

Снимка: Infomreja.bg

Съвпадение на имената на "Беса транс"

Фирмата превозвач, чийто автобус изгоря на АМ „Струма“ не е регистрирана в Кюстендил, а в РСМ.

Има съвпадение на имената между две транспортни фирми „Беса транс“. Едната се занимава обаче с тежкотоварен транспорт – тя е с регистрация в Кюстендил и е македонска – на името на етнически албанец, а другата е за пътнически транспорт – с адрес на регистрация в РСМ и е регистрирана отново на името на етнически албанец.

ИНФОМРЕЖА посети адреса на регистрация на фирмата в Кюстендил. Това е жилищна сграда – апартамент, в който живее семейство Георгиеви.

Те са две фирми „Беса транс“. Едната е за ТИР-ове, другата за автобуси. На нашия адрес е регистрирана само фирмата, която е за ТИР-ове. За пътнически превози е някъде в Македония.

Брат ми работеше в тази фирма и се регистрира тук, но двете фирми са различни и нямат общо. Пътническата е явно в Македония. При нас е фирма само за товари, каза Румен Георгиев, обитател на жилището.

Седалището и адресът на управление на съответната фирма са: бул. „Цар Освободител“ №51, ап. 2. Управител и едноличен собственик е Аздрен Зубери от Северна Македония. Фирмата е регистрирана през 2011 г. Капиталът ѝ е 18 000 лева.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//