Фиат падна в дере край Бараково

снимки:infomreja.bg

Втори автомобил се озова по таван след катастрофа край Благоевград само в рамките на 4 часа.

След като по-рано днес „Волво” излетя от главен път Е-79 на входа на Благоевград, още един подобен пътен инцидент вдигна на крака полицаите, но този път край село Бараково.

На 100 метра след паметника на Никола Парапунов, на прав участък лек автомобил „Фиат Пунто” излетя от пътя и акостира в крайпътното дере.

Най-вероятната причина е, че 22-годишният Юлиян А. от Кочериново се е движел по средата на тесния път към Благоевград. От завоя пред него изскочил друг, движещ се насреща му автомобил.

За да избегне удара, Юлиян свил рязко надясно, но попаднал на пясък върху пътното платно. Колата се завъртяла и полетяла в дерето.

Пострадалият младеж е транспортиран до МБАЛ с травма на рамото, крака и гърдите. Състоянието му се уточнява. Взета му е кръвна проба за алкохол.

 

снимки:infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Eмо23:14 - 15.07.2012
Глупости! Там няма никакъв пясък.Не знам кой е отговорен за поддръжката на този път,но от 6 години никой не пипа нищо и с пръст. Тревата и храстите го стесняват непрекъснато и има 2 дупки за запълване ,но на никой не му пука.
И тетака!12:27 - 15.07.2012
Нормално:път без винетки,шофьори без книжки,неизправни коли и нашенска агресивност !Това е логото на това шосе,което не е толкова тясно,все пак е път за София1
pro.ple.ire23:51 - 14.07.2012
da badem po vnimatelni,da sprem voinata po patq
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK