Феновете на ОФК „Пирин“ гневни на ръководството на клуба

снимка: infomreja.bg, архив

Уважаеми футболни ръководители, ние, феновете на Пирин, за пореден път се обръщаме към вас. Добре знаем, че отговор няма да има, но все пак нека изразим нашата позиция. Имаме няколко въпроса, позиции и несъгласия с ръководното дело на клуба - ОФК „Пирин Благоевград“.

1. Преди началото на полусезона в югозападната ''В група'' ОФК "Пирин" имаше ясна цел - директна промоция в Б група. Завършихме втори и пак ще чакаме ''втория начин''. Факт - целта не е изпълнена.
2. Тази година футбола в Благоевград навършва 90 години. Вие дори не се сещате за този изключителен факт. Ще ви изчакаме още малко, след което ще започнем работа по този факт, но без вас и против вас.
3. През целия пролетен полусезон, както и през целия есенен полусезон в ''А окръжна'' група отбора на Чапов, Андонов и Михтарски беше неизменно подкрепян от фенклуба ''Green Eagles''. Пропуснахме не повече от 3 гостувания поради финансови причини тъй като фенклуба е съставен предимно от работещи хора, които не могат да пропускат работа в делнични дни. Всичко това се случи без никаква подкрепа от ръководството, пълно неуважение, дори по-скоро пренебрежение и ненавист към най-верните фенове.
4. Последния кръг отбора не беше подкрепен срещу Витоша Бистрица, поради всички по-горе изброени причини. Помислете си добре преди да влизате в ''Б група'' дали искате да играете отново пред празни трибуни или искате клуба да бъде обичат от всички фенове?

От Green Eagles

 

КОМЕНТАРИ

боли ме к.ро22:56 - 04.06.2012
Кой Пирин бе?Тва е перун кресна....аре на село,пумий....в Благоевград няма футбол от много време
Кольо14:33 - 04.06.2012
До кога ще ни занимавате с интернет фенове?
Иван14:20 - 04.06.2012
Господа "фенове" когато дадете 200-300 хиляди лева от джоба си ще имате право на глас. Аз няма какво повече да ви кажа.Ваше право си е да идвате или не на футболните мачове , фенове Пирин витнаги ще има.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK