Фалирал бизнесмен от село Дъбница заплаши да се запали

снимка: infomreja.bg, архив

Фалирал бизнесмен от гърменското село Дъбница се закани да се запали.

„Не е за вярване докъде може да доведе алкохола един човек” - това коментират местните жители след разигралата се в късния следобед вчера драма с Елхан Чаушев, който от най-заможния човек в Гоцеделчевско се превърнал в първия бедняк.

От полицията съобщиха, че са били извикани да прекратят битов скандал, който Чаушев разиграл пред дома на дъщеря си, която е омъжена в Гоце Делчев. Елхан Чаушев вдигнал скандала с твърдението, че е измамен от дъщеря си и настоял тя да му върне апартамента. Междувременно заплашил с гладна стачка и самоубийство чрез самозапалване.

След проведен разговор с униформените Елхан Чаушев  си тръгнал, съобщиха от полицията. Това е семеен спор, решението на който страните трябва да търсят чрез съда.

”Ели профука всичко, което имаше за алкохол и жени. Имаше дървообработващ бизнес и него загуби пак заради алкохол и жени. Развали прекрасното си семейство, жена му се принуди да избяга от него в Испания. Беше й писнало от неговите безумни истории, пиянства, изневери, катастрофи и какво ли още не. Сега, като загуби всичко безвъзвратно и е задлъжнял, иска да вземе и апартамента на дъщеря си, за да го продаде. Заради дългове срещу него се водят десетки дела”, коментират жителите на Дъбница по повод скандала, който завихрил пред дома на дъщеря си Елхан Чаушев.

От полицията в Гоце Делчев съобщиха, че Чаушев не е бил задържан изобщо.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Bivsh rabotnik pri Eli02:13 - 31.10.2013
A vie izobshto poznavate li Eli shto za izmamnik e?!... Dalji mi 5 godini osigoritelen staj...
Мъж16:47 - 03.07.2013
Родителят трябва да се почита. Много грозна история. Няма невинни.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK