Евродепутатът Ангел Джамбазки разисква с граждани в Кюстендил темата за двойните стандарти в ЕС

Снимки: Infomreja.bg

Евродепутатът Ангел Джамбазки и народният представител от Парламентарната група „Обединени патриоти“ Атанас Стоянов се срещнаха с граждани в Кюстендил.

Разискваната тема бе свързана с двойните стандарти в Европейския съюз /ЕС/ – двоен стандарт в храните, в отношението към българските работници в ЕС, по отношение на законодателството и други.

„Всичко това касае българските граждани, кампанията, която подехме е за противопоставяне на двойните стандарти. Ако кампанията не даде очаквания резултат имаме абсолютна готовност за блокада на Брюксел.

Ако утре не се приемат удовлетворителни за източните превозвачи текстове в проекта „Мобилност“, това, което планираме е колона от камиони по околовръстните шосета, които са с десетки километри. Камионите движейки се с ниска скорост ще блокират целия град, което ще доведе до блокиране на Белгия, а след това и на Франция“, обясни Джамбазки.

Когато има една национална кауза, каквато е защитата на българските превозвачи, които работят с ЕС и в ЕС трябва да бъдем единни. Това каза пред журналисти Атанас Стоянов.

„От тук насетне ни чака борба, това е дълъг обществен, политически и национален маратон. Аз съм убеден, че пътя е правилен и само с единни и задружни усилия ще успеем“, уточни Атанас Стоянов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK