Евдокия Попадинова: Мечтая за луксозен живот в САЩ

Снимка: Спортал

Евдокия Попадинова разкри части от личния си живот, преплетен с кариерата ѝ, пред репортер на неделния сутрешен блок по НОВА ТВ.

Често „Футболистка Номер 1 в България“ е засенчвана от колегите си мъже, за които тя споделя, че безспорно се говори много. Тя даде пример, че никога една жена футболист не би могла да достигне до финансовите висоти и слава на Роналдо.

Именно за слава обаче мечтае хаджидимовката, и то не къде да е, а в САЩ – в Холивуд. Тя смята, че кариерата ѝ като спортист ще ѝ помогне да се издигне в Америка, където скоро ѝ предстои церемония за още една награда. В страната на неограничените възможности Евдокия е замислила да се занимава и с реклама – „Защо пък не“, казва тя.

В момента се издържа от пълна стипендия, дадена ѝ от университета във Флорида, където учи, но Евдокия мечтае и признава, че иска охолен живот.

Тя сподели, че си има приятел бизнесмен от САЩ, но за брак все още не мисли.

За футбола говори като нейна съдба. Баща ѝ, треньор в Хаджидимово, още от малка я водел по терена, а Евдокия предпочитала да рита с момчетата, защото били по-сериозни. Дори не си спомня момент, с който да е играла с кукли като другите момичета.

Това предопределило спортния ѝ дух, но родителите ѝ не искали да се занимава с футбол. Тя пък се отличила от останалите с това, че е била бърза и пъргава, което донесло шутове от страна на момчетата, с които играела.

А днес – в професионалния женски футбол, Евдокия  споделя, че отново среща завист и има интриги, все пак става дума за жени. Стигало се и до бой на терена, но Евдокия владее и някои хватки, благодарение на брат ѝ, който е боксьор.

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...19:15 - 22.01.2019
Krokozubel
Въведете име...19:14 - 22.01.2019
da hodi po gali i priemi i yahti i da pie mnogo kokteili.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK