Ето кой създава най-новите главоболия на шефовете на Левски

Снимка: startphoto.bg

Това са Уелтън и Рикардиньо

Мениджърите на някои от бразилските попълнения в Левски се опитват да им повлияят да променят финансовите параметри по договорите си или да поискат трансфери. Най-активни в това отношение са агентите на Уелтън и Рикардиньо. Двамата имат железни договори с клуба за по-дълъг период, пише "Мач Телеграф".

Уелтън е обвързан до лятото на 2026 година, Рикардиньо - година по-рано. Единият от мениджърите дори се е срещал със собственика Наско Сираков и е поискал по-високо заплащане за своя клиент. Естествено, шефът на "сините" е отказал и посочил, че за такова може да се говори едва през следващото лято.

Както е известно, в момента Левски има проблем с договорите на двама други основни футболисти - Петрис и Краев. Ако до края на годината те не подпишат нови контракти, най-вероятно ще бъдат продадени през зимата, дори и за по-малки суми.

Очаква се през зимната пауза Левски да продаде и друг от основните си играчи, с което да подобри значително финансовото си положение. Хосе Кордоба е обект на засилен интерес от чужди клубове. Както е известно, в началото на тази година панамецът бе пред трансфер за много сериозна сума, но Левски отказа да го продаде. Това по-късно стана една от причините Станимир Стоилов да напусне клуба заедно с изпълнителния директор Иво Ивков. Двамата искаха да се разделят с Кордоба и по този начин да изплатят голяма част от дълга към НАП. От своя страна Сираков отказа да го продаде с мотив, че отборът ще отслабне значително.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK