Експерти от община Благоевград преминаха успешно обучение в Солун

снимка: Община Благоевград

Ръководители и експерти от общинската администрация в Благоевград преминаха успешно професионално обучение в Солун. То се организира по проект „Усъвършенстване на професионалните умения и квалификацията на служителите в българската държавна администрация чрез обучение в институции на страни- членки на ЕС“, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет“.

Целта на семинара бе да се повиши качеството на предлаганите административни услуги за гражданите и бизнеса.

Сред взелите участие в престижния форум бяха секретарят на община Благоевград София Янчева, директорът на дирекция „Управление на собствеността и регулация“ Ели Лазарова и началникът на отдел „Гражданско състояние и регистрация“ Радка Овнарска.

Темите и модулите в рамките на семинара са били адаптирани както за експертите, така и за ръководителите, като застъпените въпроси са били в сферата на  управлението на човешките ресурси, управлението на публични финанси, както и добри практики от гръцкия опит в публичната сфера.

След края на обучението, всеки от завършилите курса получи сертификат за придобити знания и умения, които ще бъдат приложени в работата на община Благоевград.

 

снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Ha-ho19:36 - 14.03.2013
Леле, този пудел къде са го водили?! Това ли плашило представлява Община Благоевград?! Тая злоба няма ли кой да я махне?! Кметчето не вижда ли какви ги върши- как оправя нещата на своите с имотите, а други ги мотае! Хора, събудете се- притестирайте и за строителния отдел- там трябва да се махнат всички!
И-ха ха16:02 - 14.03.2013
Спокойно, госпожата сега пак ще си премине към БСП. Народът да му мисли.
ха-ха15:58 - 14.03.2013
Това, че са били на безплатно обучение не ще ги направи по-компетентни.В тази община цари тотална неграмотност и арогантност, сякаш са избирани с конкурс по некомпетентност, но пък са послушни слагачи. А вечният главен секретар освен да посещава разни там семинари с какво всъщност се занимава?Не се ли умори да се вживява като най-великата и незаменима? Не се ли притеснява, че изневери на БСП и сега се ,,раздава" за ГЕРБ? Само човек без морал е способен на такова предателство.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK