Екип от Първо ОУ – Гоце Делчев, достойно защити името на училището си

Снимки: Личен архив

Директорът и преподавателите получиха предложения да споделят опита си с много училища в страната

За трета поредна година Людмила Дерменджиева - директор на Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“, и преподавателите Христина Попаркова, Ангелина Маркова, Надка Динева и Илия Динев участваха в учителски научно-практически форум в град Бургас под надслов „Иновации в обучението и познавателното развитие“.

Там те споделиха  опита си със 160 свои колеги от цялата страна и от чужбина.

Темата на разработката, представена от Людмила Дерменджиева, беше: „Офис 365 за намаляване на административната тежест в училище“, на семейство Диневи – „Ебру – рисуване върху вода“, и на двете преподавателки по БЕЛ – „Екскурзията като форма на изнесено обучение“.

И трите разработки бяха посрещнати с интерес и заслужиха поздравления. Нещо повече. Техните автори получиха предложения да представят своя практически опит в различни училища в страната.

Голямо удовлетворение изпита екипът от Първо ОУ при високите оценки за работата в училището, в което се прилагат иновации и децата се мотивират да учат и да се подготвят за реалния живот.

 

КОМЕНТАРИ

Аз18:25 - 24.08.2019
Много нещо са направили, разходили са се до морето. Директорката им е облечена с пижама. А "добрите" резултати си личат от външното оценяване - по зле са от другите основни училища в града.
Аз18:18 - 24.08.2019
Въведете коментар...
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK