Екатерина Москова с първа самостоятелна изложба „Нека се събудим с пролетта”

Екатерина Москова, снимка: личен архив

„Нека се събудим с пролетта” е мотото на първата самостоятелна изложба на благоевградската художничка Екатерина Москова. По един своеобразен начин младата авторка ще ни пренесе в своя свят от мечти, като посланието й към ценителите на изкуството е хората да се обърнат към позитивното, да станат по добри.

15 живописни платна, графики, икони, обици, бижута, ръчно изработени бутилки и картички могат да видят благоевградчани в експозицията, която ще бъде подредена във фоайето на кметството. Официалното откриване ще бъде утре от 18 часа.

Постоянно търсеща нови изразни средства и нови материали, експериментираща и артистична, Москова остава вярна на себе си със своя стил. "Представям една малка изложба, но вярвам, че хората ще се развълнуват и ще могат да намерят нещо за себе си", споделя младата художничка.

Изложбата се организира с благотворителна цел и събраните средства ще бъдат дарени на Центъра за психично здраве в Благоевград.

Ценителите на изобразителното изкуство ще останат очаровени от финеса, красотата и изяществото на живописните платна, от творческия порив и изненади, които могат да бъдат сътворени само с много любов. Неслучайно изложбата ще бъде открита на 22 март - Денят на пролетта.

 

КОМЕНТАРИ

nqkoi18:28 - 12.12.2012
Истината излезе наяве
марто20:26 - 11.12.2012
тото от къде знаеш?
пипи непозната18:02 - 24.03.2012
Младо момиче ,явно с художествена дарба и добро сърце.
пипи непозната17:56 - 24.03.2012
М.адо

FACEBOOK