Дъщерята на отец Петър Стефанов сключи договор с „Ку-Ку Бенд” на Слави Трифонов

Лили Стефанова със сестра си Марта, снимка № 2: Лили с родителите си на дипломирането на Марта, завършила АУБ, снимки № 3 и № 4: Лили с музикалния си педагог Магдалена Николова, снимки: личен архив

Дъщерята на отец Петър Стефанов от Благоевград е най-новото попълнение в „Ку-Ку Бенд”. 21-годишната Лилия Стефанова вече е подписала петгодишен договор с шоумен №1 Слави Трифонов. Новината потвърди и майката на гласовитата благоевградчанка – Аделина Стефанова, секретар на църковното настоятелство в катедралния храм в областния център „Въведение Богородично”.

Талантливата певица спечели сърцата на зрителите с участието си в музикалното шоу „Гласът  на България”. Макар да отпадна от надпреварата, Лили успя да впечатли Слави Трифонов, който й предложил да замести досегашната вокалистка на „Ку-Ку Бенд” Нели Петкова.

Дъщерята на отец Петър е студентка в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” в София. Тя учи в специалността „Поп и джаз пеене”. Паралелно с това, момичето учи задочно и в частното висше училище „Музикални хоризонти” в Гърция.

 

           

КОМЕНТАРИ

Ани13:47 - 29.09.2011
Браво Лили само напред и не обръщай внимание на зависливите хора! :)
Петя00:37 - 12.09.2011
Най-после наше момиче при Слави! Много успехи, Лили! Ти го заслужаваш!
Радослав Николов20:09 - 11.09.2011
С упорития си труд и желание го заслужи! С цялото си сърце и желая успехи! Поздравления от мен и смея да кажа, че не само аз, но и всичките ти приятели ще бъдем до теб и ще те подкрепяме всеки път, в който имаш нужда от нас!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK