Дъщерята на благоевградската журналистка Кристина Сръндачка - Елиана, грейна с ослепителна червена рокля на бала си

Снимка: Вlagoevgrad-news.com

С ослепителен аленочервен тоалет се появи вчера на абитуриентския си бал дъщерята на благоевградската журналистка Кристина Сръндачка – Елиана Илиева, която веднага привлече погледите на многобройната публика, дошла да се наслади на дефилето на красивите зрелостници.

Чаровната девойка избра дълга стилна рокля в любимия си цвят, който умело съчета с обувки, дамска чанта и колие в нежно екрю. Заложи и на естествената си младежка красота - с едва забележим грим.

Елиана завърши успешно средното си образование в СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ в Благоевград с профил английски и руски език. Вече има и насоки за бъдещото си поприще. Решила е да следва „Национална сигурност“ и да стане полицай. Признава обаче, че и журналистиката й е на сърцето.

След Ели най-щастлива в празничния ден бе нейната майка Кристина Сръндачка, която събра на парти роднини, близки и приятели, за да сподели с тях радостта и вълненията си от бала на порасналата си дъщеря. Сред гостите бяха колеги журналисти и общинският съветник Злата Ризова.

Бала на дъщеря си не пропусна и нейният баща Георги, който след 5-годишен гурбет в Германия се прибра, за да я поздрави и прегърне.

С пожелания за попътен вятър, късмет и много успехи в професионалната реализация и в живота обсипаха красивата абитуиентка най-близките й хора и гостите на емоционалното празненство.

 

Снимка: Личен архив
Снимка: Личен архив
Снимка: Личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK