Дъщеря на пациентка благодари на спешните медици в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Благодарствено писмо получи екипът на Спешно-приемно отделение на болницата в Благоевград. В него дъщеря на пациентка изказва признателността си към медиците в отделението за проявения професионализъм и хуманно отношение.

"Искам да споделя с всички колко много бях изненадана от екипите на Бърза помощ - Благоевград, които бяха дежурни през изминалата нощ на 23-и срещу 24-и юни. Като изключим факта, че за да се свържеш с Бърза помощ, в което и да било населено място, минаваш през телефон 112, на който трябва да обясняваш какъв ти е случаят, а те пък да го препредават на екипите - лекари, съм възхитена от бързото, адекватно и безкрайно хуманно и уважително отношение от страна и на двата екипа на Бърза помощ, които посетиха дома ни и се погрижиха за майка ми и още повече на дежурния екип на Спешно приемно отделение на МБАЛ - Благоевград", пише в писмото си Борислава Канайкова.

Тя изказва благодарност за грижите, вниманието и уважителното отношение.

"Не е за вярване, че все още има такива хора на фона на цялата помия, изливаща се по отношение на медиците ни и най-вече по Бърза помощ и спешните отделения. Благодаря още веднъж от мое име и от името на майка ми и цялото ни семейство на д-р Слаев, медицинската сестра Оля Секулска, д-р Росен Стойчев и на целия екип на Спешно-приемно отделение. Те са достоен пример за подражание и уважение! Дай боже повече ЧОВЕЦИ, като тях!", се казва още в писмото на Борислава Канайкова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//