Двуметрови гиганти превзеха кабинета на кмета

снимки: infomreja.bg

Националният отбор по волейбол и треньорския щаб едва се побраха в кабинета на Атанас Камбитов. Градоначалникът покани на среща в общината състезатели и ръководители, ден преди националите да си тръгнат от Благоевград.

Камбитов благодари на момчетата и им пожела успех в олимпийската квалификация, която започва на 10 юни в зала Арена Армеец. Кметът изрази надежда, че областния център ще се превърне в постоянен домакин на подготовките на националния тим. Камбитов обеща, че волейбол на високо ниво ще има м града и то много скоро.

В кръга на шегата той изненада треньорът на Марек Юнион Ивкони Найден Найденов, че до две години дупничани вече няма да бъдат посрещани толкова топло в Благоевград, както преди месец, когато получиха купата на шампиони.

В същото време Радостин Стойчев заяви, че условията в града са чудесни и няма нищо против да превърна визитата на тима в традиция. От името на състезателите благодарност изрази капитана Владо Николов.

Днес волейболистите тренират за последно в залата на ЮЗУ, а утре се прибират в София. Със снимка за спомен Матей Казийски, Андрей Жеков, Владо Николов и компания си тръгнаха от сградата на община Благоевград.    

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

 

КОМЕНТАРИ

toto13:42 - 10.06.2012
tam na krushevo vsichkite sa takiva triabva da gi vidiat po televiziata.
учете19:19 - 02.06.2012
Кмета пак се изказва неподготвен
дудинка08:13 - 02.06.2012
За къде сме без Стефан Дамянов по снимки и събития. Където и да погледнеш все тоя плъх се мъдри. Няма ли да го сменят вече с някой по-млад, по-красив и по-умен... Иначе браво на кмета - само той може да измъкне Благоевград от блатото. Продължавай все така кмете.
доуточнение18:12 - 01.06.2012
"Камбитов благодари на момчетата и им пожела успех в олимпийската квалификация, която започва на 10 юни в зала Арена Армеец", само че тя свършва тогава, а почва на 8 юни.

FACEBOOK