Двете смени на цех в „Пиринтекс“ си обявиха съревнование по танци на коледен купон

Над 500 работници от двете смени на цеха за елегантни мъжки костюми „БОС“ в най-голямото шивашко предприятие в Гоце Делчев - „Пиринтекс“, снощи си обявиха съревнование на дансинга в ресторант „Орбел”, където се събраха на купон в навечерието на Коледа и Нова година.

Дансингът буквално запуши от прегряване след дългите и кръшни хора и лудите танци, които се вихриха до разсъмване. Оркестърът и диждеят също се състезаваха на коледния купон на работещите в един от най-големите производствени цехове в шивашката фабрика, като повече от 10 часа не дадоха и минута почивка на празнуващите, като си сменяха ролите, без никой да разбере.

Така на една празнична маса и на един горещ дансинг, макар и с различни религии, заедно вдигаха наздравици и купонясваха до рано сутринта работещи в „Пиринтекс“ от Гоце Делчев, Баничан, Корница, Лъжница, Долно Дряново, Гърмен, Дебрен, Дъбница, Хвостяне, Марчево и други населени места в региона.

Многото наздравици, сърдечните пожелания, щастливите усмивки и завидната колегиалност, са тайната на успеха повече от 500 души да празнуват и работят задружно години наред, споделиха пред ИНФОМРЕЖА шивачки с дългогодишен стаж.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK