Двете елитни на Пирин със загуби във втория кръг на първенствата

Снимки: ОФК "Пирин"

Двете гарнитури на ОФК Пирин, състезаващи се в елитните групи до 17 и 19 на България, претърпяха загуби съответно с 1:2 и 3:1 във вторите кръгове на първенствата си.

Момчетата на Стефан Гошев в старшата възраст загуби в Стара Загора от Берое с 3:1. Единственото попадение за благоевградчани бе дело на Кирил Грозданов, който успя да намали преднината от 2:0 за домакините, но силите на орлетата не стигнаха за обрат.

Вчера, младшата възраст на Пирин загуби с 1:2 от ЦСКА на базата в Рилци. Момчетата на Венцислав Гочев бяха по-добрия отбор на терена и изпуснаха куп положения, докато съперникът отбеляза две попадения, плод на грешки в отбраната на зелените.

Пиринци поведоха с 1:0 още в 4-та минута с гол на Тунгаров, но в последната минута на първото полувреме и в 60-та минута гостите решиха мача в своя полза с единствените си положения. Христов, Бояджиев и Е. Христов изпуснаха фрапантни положения в края на мача, като зелените можеха да вземат поне точка.

На младшата вързраст от U17 предстои гостуване на Септември София в кв. Драгалевци в Събота то 17:00, а U19 домакинства на Черноморец Бургас на 7.09 (понеделник) от 17:00 на базата в Рилци.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK