Две кръгови кръстовища и шест моста в плана за развитие на Гоце Делчев

Община Гоце Делчев, снимка: infomreja.bg, архив

Шест моста трябва да бъдат реконструирани или наново изградени според Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на Гоце Делчев. Това е основният въпрос, който обсъждат тази седмица всички постоянни комисии към Общинския съвет в Гоце Делчев.

Обществените обсъждания с участието на граждани, представители на бизнеса и неправителствени организации на интегрирания план вече приключиха.

Два от включените в плана мостове са особено важни и без разширението им транспортната схема за организация на движението не може да функционира нормално, категоричен е председателят на местния парламент Ангел Гераксиев.

В интегрирания план за развитие на Гоце Делчев са включени и две нови кръгови кръстовища. Едното от тях касае разклона за селата Брезница, Корница и Лъжница.

Общото финансово планиране е за 147 000 000 лева, което ще бъде конкретизирано в отделни проекти, а съфинансирането чрез общинския бюджет е в размер на 5 %.

 

Ангел Гераксиев - председател на Общински съвет - Гоце Делчев
Община Гоце Делчев, снимка: infomreja.bg, архив
Ангел Гераксиев - председател на Общински съвет - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

део00:45 - 29.07.2013
Дано тези две кръстовища да са нормални за движение като в целия свят.А не като първото кръгово в нашия град Гоце Делчев
Паламарка20:30 - 25.07.2013
Тоя председател Гераксиев нещо има много странен поглед,сигурно е докоснат.
Градски20:22 - 25.07.2013
И маси от двете страни на главната улица, та чак до отсрещния тротоар!!!~
Бръмбар19:40 - 25.07.2013
Обаче непременно мостовете да са широки, за да може да се запълнят с масите на най-близкото заведение. Пък гражданите да прелитата или да прецапват през градската ряка. Иначе не е цивилизовано така мостове без купища маси за кафе.

FACEBOOK