Две коледни елхи ще грейнат в Сандански

снимка: infomreja.bg, архив

На 9 декември в 17.30 ч. кметът Андон Тотев ще включи светлините на две коледни елхи на площада в Сандански. Цялата централна градска част ще грейне празнично осветена от хиляди блестящи светлини и коледна украса.

Преди официалното запалване на светлините всички училища ще организират коледен базар с ръчно изработени картички, играчки и коледни сувенири. По късно, преди кулминацията на запалването на светлините, ще бъде изнесена празнична коледна програма от Младежки духов оркестър, Вокална група „Звънче” и Детския народен хор „Славей”, а кметът на Общината ще поздрави всички жители за предстоящите празници.

Живото 12-метрово коледно дръвче и по-малката 10-метрова елха ще засияят в светлините на 20 000 лампички, които ще озарят целия площад „България” в курортния град. Празнична украса и LED осветление ще създава празнично настроение още от влизането в Сандански, където е окичен и целият централен булевард.

Празничните мероприятия ще продължат на 18-и декември, когато официално ще бъде обявен и Спортист на годината за 2013 г. на община Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//