Две жени пострадаха при катастрофи в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Две жени пострадаха при катастрофи в Благоевград. Към 18.45 часа вчера на бул. „Александър Стамболийски” лек автомобил "Алфа Ромео" блъснал пресичащата 55-годишна жена, след което избягал от местопроизшествието.

Стоянка Б. е приета в МБАЛ с подутина на главата и съмнение за комоцио. Оставена е под лекарско наблюдение в отделението по хирургия.

По-късно шофьорът беглец е установен и задържан. Това е 20-годишният М.М. от Благоевград.

При друго пътно-транспортно произшествие към 2 часа след полунощ кола се блъснала в паркиран до тротоара мерцедес. Пътният инцидент станал, след като водачът на лек автомобил "Форд" изгубил контрол, движейки се в посока парк „Бачиново”.

Вследствие на удара, станал на метри от Югозападното държавно горско предприятие, е пострадала 33-годишна жена от жк „Ален мак”, пътуваща на дясната предна седалка във форда. Тя е с тежка контузно-разкъсна рана на главата. Тази сутрин й предстои изследване в отделението по образна диагностика.

От удара на форда в задната лява част на мерцедеса, автомобилът се е покачил върху тротоара. Предната част на форда е разбита, изтекли са му антифризът и маслото.

Фордът е закаран за ремонт, а мерцедесът, който е на собственика на механа "Воденицата" Красимир Николов, живущ в близката кооперация, тази сутрин бе на мястото на автопроизшествието.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ТТ13:25 - 14.03.2013
Иди в гората.Набери си и се наяж с отровни гъбки.Като се прибереш,забъркай си една кана сода каустик и я изпий за да ти се слегне храната.После си пусни касета с чалга и си полегни за да усвоиш пълноценно,в нирвана погълнатото.
12310:50 - 14.03.2013
tapi makedonzi nenormalni- izbiite se
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK