Две фирми в конкуренция за гробищни паркове в благоевградските села

снимки: Община Благоевград

“Благоевградски Кадастър” ЕООД и „Дизайн СМ” ООД са фирмите, които се конкурират за изпълнител на „Изработка проект за ПУП- ПРЗ за гробищни паркове за селата на територията  на община Благоевград.

Днес на публично отваряне на оферти, което се проведе в сградата на община Благоевград бяха оповестени и цените, които фирмите са предложили за изпълнението на проекта.

13 333 лв. без ДДС бе предложението, отправено от Сдружение „Благоевградски кадастър” ООД.  Кандидатът бе приложил списък на договори със сходен предмет, препоръки и екип от архитекти и инженери.

Срокът за изпълнение на проектирането, посочен от фирмата е 30 календарни дни. На същия период от време залага и конкурентната фирма „Дизайн СМ” ООД. Сумата, която предлага дружеството е 19 499 лв. без ДДС.

След края на публичното отваряне на офертите, комисията се оттегли, за да разгледа подробно приложените документи и да провери верността на данните, посочени в тях.

Критерият за възлагане на поръчката е „Икономически най- изгодната оферта”.

 

снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

ОБЩИНАР15:27 - 23.09.2013
ДОНЧО ПАК ЛИ ЗЛАТО СИ ТИ В КОМИСИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДОРЕДИМ НИЕ ,Е НАЛИ СИ ДОСТАТЪЧНО ГЪСТ С КМЕТА И ТАСКОВ ТАКИВА ТЪРГОВЕ МИНАВАТ САМО ПРЕЗ ТЯХНИ ХОРА. НО ОТУКНАТАТЪК И НИЕ СИ ИМАМЕ КВОРУМ И НЕЩАТА НЯМА ДА ВИ МИНАВАТ ТАКА ЛЕСНИЧКО.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK