Двама пияни шофьори катастрофираха в Гоцеделчевско

Снимка: Infomreja.bg

При трето ПТП е пострадало леко дете

Двама пияни шофьори катастрофираха в Гоцеделчевско.

На 10 ноември около 21:40 часа в с. Осина, общ. Сатовча, лек автомобил „БМВ“, управляван от 19-годишен младеж от същото село, е излязъл от пътното платно и се е блъснал в дървен навес.

При инцидента няма пострадали хора.

На водача на автомобила е направена проба с техническо средство, която е отчела наличие на 1,69 промила алкохол в издишания въздух.

Той е задържан.

На 11 ноември, в  03:35 часа на ул. „Братя Миладинови“ в Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Тойота Ленд Круизер“, управляван от 19-годишен младеж от града се е ударил в крайпътно дърво. При инцидента няма пострадали хора.

С техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира с наличие на 1,41 промила алкохол в издишания въздух. Задържан е.

На 12 ноември около 21:10 часа на Е-79 на пътя между Кресна и Симитли, лек автомобил „Ланд Ровер“, управляван от 72-годишен мъж от с. Лиляче, общ. Враца, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се е блъснал в паднал камък на пътното платно и е реализирал ПТП.

С охлузни рани в областта на главата са пострадали 29-годишен мъж и 6-годишно дете, пътуващи в автомобила, които след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

На водача е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

На същата дата, на ул. „П. Яворов“ в Гоце Делчев, е извършена проверка на лек автомобил „Рено Меган“. С техническо средство е установено, че 70-годишният водач на автомобила шофира с наличие на 1,67 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е арестуван.

В следобедните часове на 10 ноември на бул. „Васил Левски“ в Благоевград, от полицейски служители е спрян лек автомобил „Фолксваген Пасат“. В хода на извършената проверка, с техническо средство е установено, че 22-годишният водач на автомобила шофира след употреба на наркотични вещества. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//