Двама от тримата задържани при акцията "Чамишки" остават в ареста

Снимка: Infomreja.bg

Собственикът на хотела е под домашен арест

Районният съд в Благоевград се разгледа искане от Районна прокуратура – Благоевград, относно вземане на мярка за неотклонение на Красимир Чамишки, Теодора Тодорова и Асен Алексиев.

След анализ на събраните по делото доказателства съдебният състав постанови обвиняемите Теодора Тодорова и Асен Алексиев са с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, а спрямо обвиняемия Красимир Чамишки - мярка за неотклонение „Домашен арест“.

Припомняме, че акция на МВР се проведе в петък – на 25 февруари, в благоевградския квартал „Грамада“, където се намира известния хотел „Чамишки“.

Задържани и привлечени като обвиняеми бяха двамата мъже и жената, като се твърди, че тя е извършвала сексуални услуги, а Чамишки е предоставял стаи в хотела си за което.

От ОДМВР днес оповестиха, че е проведена, на територията на Благоевград, специализирана полицейска операция по линия на противодействие на организирането и набирането на лица с цел сексуална експлоатация и предоставяне на помещения за развратни действия.

Задържани са били общо 10 лица. В качеството им на обвиняеми са привлечени: 35-годишният мъж от Угърчин, 33-годишната жена от Радомир – които остават в ареста след решението на съда, и 60-годишният собственик на хотела.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK