Двама мъже са пострадали при тежък пътен инцидент в Ловешко

Снимка: Infomreja.bg

Дете е блъснато в Бургас

Двама мъже са пострадали при тежък пътен инцидент в първите минути на днешния ден.

В 00.25 ч. на 8 февруари в ОДМВР-Ловеч е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на входа на с. Баховица. На място полицейски автопатрул е установил, че 25-годишен при управление на лек автомобил в посока от Ловеч към с. Баховица е загубил контрол над управляваното превозно средство и се е ударил в указателна табела за начало на населеното място.

При сблъсъка освен вочачът е пострадал и 25-годишен пътник от същото превозно средство. Водачът е тестван за алкохол и наркотици, като пробата му за алкохол е отчела над 1.2 промила в издишания въздух, а тази за наркотици е с отрицателен резултат. На пътника също е взета кръвна проба за анализ. Двамата са откарани за преглед и лечение в болница в Плевен.

Ден по-рано кола се движи към центъра на града. 72-годишният шофьор е загубил контрол над превозното средство и е катастрофирал в крайпътни храсти. След преглед в болница е установено, че водачът е имал здравословен проблем и е настанен за лечение.

Отново на 7 февруари, 27-годишна бургазлийка внезапно излиза бягащо по улица в морския град дете – 12-годишен полски гражданин, пребиваващ със семейството си в Бургас. Момченцето е прегледано и настанено в ортопедично отделение на УМБАЛ - Бургас с фрактура на левия глезен, без опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK