Двама българи са застреляни в дома им в Кейптаун

Снимка: frognews.bg
По информация на сайта frognews.bg, двама българи са били простреляни смъртоносно в дома им в Кейптаун, Южна Африка. Нападателите убили и кучето на семейството и взели всички мобилни телефони и компютри, които намерили.
Анджело Димов и съпругата му Неси Пеева са били простреляни в областта на главата, съобщават от местната полиция. 

Анджело е подсъдим по дело за измама с кредитни карти, съобщава TimesLIVE. Приятел на семейството разказва, че той прекарвал много време извън Южна Африка. Неси имала сладкарска фирма и правила торти за рождени дни и сватби. 

Двамата имат 6-годишна дъщеря. Детето разбрало, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня. Съседите на семейството признават, че не са чули нищо в нощта, в която е извършено тежкото престъпление.

Приятелят на семейството разказва, че Пеева не е общувала с много хора и често напускала събиранията, на които ходила заедно с Анджело, защото „не обичала алкохол и наркотици”.

TimesLIVE съобщава, че 27-годишният син на Анджело от първия му брак живеел в малка постройка в двора на къщата на семейството. През декември миналата година той е бил сериозно ранен при инцидент с мотор и известно време е бил в кома. След като излязъл от болницата, синът на Анджело пътувал до България и съвсем наскоро се върнал обратно в Кейптаун.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK