Два нови вестника се появиха в Кюстендил, издателите и екипите и на двата са анонимни

снимка: infomreja.bg

В кюстендилското медийно пространство се появиха два нови вестника. Първо преди две седмици като нов „източник на обективна информация” излезе вестник „Кюстендилско ВРЕМЕ”. В редакционното му каре няма никакви координати за връзка с екипа му – издател,  нито редактор и репортери, нито адрес и телефон, само електронна поща. Градската мълва приписа изданието на ГЕРБ, но от партийната централа излязоха с официална декларация, че нямат нищо общо с него.

В петък, 13-ти, като фатален нов информационен източник тръгна и вторият вестник – „Кюстендил плюс”, анонимен колкото първия, като в него няма даже и електронен адрес, а редакционното каре е пълно със световно неизвестни имена. Коментарите свързват и  него с ГЕРБ, а до момента опровержения от партийния щаб няма.

Анонимността на двете печатни издания, появили се почти по едно и също време и със сигурност не без връзка с предстоящите избори, провокира предположения около най-различни издателски и репортерски конфигурации. А разплитането на интригата може да се окаже нещо като разкази с неочакван край.

КОМЕНТАРИ

Дона21:38 - 11.03.2012
Със сигурност вестниците са на ГЕРБ на всякъде пуснаха такива анонимки
Код за сигурност, въведете кода 2xa