Два дни рок и мотори между Рила и Пирин

снимки: infomreja.bg

Близо 500 мотористи и още толкова фенове на рок музиката и високите скорости се впуснаха в двудневна забава в местността „Предел“ за шестото издание на Националния мото събор. И тази година организаторите от благоевградския Мото клуб „Пирински вълци“ се бяха постарали всичко да е на ниво. 

Рокаджии и моторджии от цялата страна, Сърбия и Македония се включиха в събора, открит вчера следобед с водосвет. По програма в първия ден от Мото рок фест „Предел 2012“ на поляните в живописната планинска местност се проведоха състезания за най-бавно каране на мотор, надпиване с мътеница и мятане на бирен кег. За финал, разбира се, последва разтърсващ рок концерт с участието на Black rose, Перун и Fireball.

За днешния ден остана почетната обиколка на Разлог. На тръгване от името на Мото клуб „Пирински вълци“ и всички участници бе поднесен венец на лобното място на Петрослав Крумов от Радомир, загинал при катастрофа край „Предел“ по време на събора през 2010 година, едва 23-годишен.   

Към 13.30 часа, в най-голямата жега, 400 мотористи се спуснаха от планината и така огласиха града, че не остана никой, неразбрал за феста.

След това програмата продължи с Tattoo състезание, надпиване с бира със сламка за мъже и жени, игра с яйце, монтаж и демонтаж на задна гума със собствени инструменти, лапане на наденица от мотор и състезания по дърпане на въже, за най-добра самоделка и най-шумен мотор.

За високия градус на настроението вечерта ще се погрижат BAD CITY, Бандата на Пецко, Cut OFF и BIG FOUR.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Сашо09:08 - 06.11.2012
Смешковци!Вземете нещо да работите безделници!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK