Дружество от Абланица ще строи физкултурния салон на училището в Хаджидимово

Снимка: Infomreja.bg

„А –Строй“ ЕООД е класираното на първо място дружество при проведените пазарни консултации за кандидатстване от страна на община Хаджидимово за безвъзмездна финансова помощ, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони с проект „Изграждане и обзавеждане на закрит физкултурен салон“ в двора СОУ „Никола Вапцаров“, научи ИНФОМРЕЖА.

Дружеството е предложило най-ниска цена, на база на която да се определи стойността на разхода, за който община Хаджидимово ще кандидатства със свой проект и финансови разчети на основание чл. 29.ал.18 от Наредба 25.08.2016 год.

Въпросната наредба урежда прилагането на Подмярка 2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инвраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г.

Три фирми общо са участвали със свои оферти в проведените от община Хаджидимово пазарни консултации съгласно обявените предварително критерии, които са класирани от назначената за целта комисия от кмета Людмил Терзиев.

Съответно на първо място „А-СТРОЙ“ЕООД - с. Абланица, на второ място е „КМС-СТРОЙ“ ООД - с. Буково, и на трето място - „ШЕРБЕТОВ-М“ ООД - Гоце Делчев.

Училището в Хаджидимово е голямо и просторно, но без условия за провеждане на физически занимания, заради което изпитва остра нужда от изграждане на спортно съоръжение, както за нуждите на школото, така и нуждите на младите хора на общината.

Проектът предвижда фитнес зала с модерни уреди за всякакъв вид тренировки и голям физкултурен салон, оборудван със съоръжения за провеждане на физкултурни занимания.

 

КОМЕНТАРИ

Boqnina21:51 - 17.07.2018
Малки кучки
Valio17:05 - 17.07.2018
Na Amzov dashterite sa mn qki p.
Краси17:03 - 17.07.2018
Айсел Амзова... искам да ти лижа... косматата....
Симпатяга16:58 - 17.07.2018
Венци е талкова прост.

FACEBOOK