Дрогиран водач от Сирия се опита да подкупи полицай в Харманли с банкнота от 200 евро

Снимка: Infomreja.bg

Полицейски инспектор Ал. Александров се оказал неподкупен, арестувал го

Неправоспособен водач, употребил и държал дрога и опитал се да подкупи полицай, е задържан в РУ - Харманли.

Вчера в 16,25 часа на булевард „България“ полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Фиат“, шофиран от 36-годишен сириец с адрес в Града на Белоногата. Служителите го съпроводили до Управлението за извършване на тестове за алкохол и наркотик.

Пътувайки към сградата, на излизане от служебната кола, водачът поставил в джоба на униформата на младши полицейски инспектор Александър Александров банкнота от 200 евро с цел да осуети проверката. Последвало задържането му.

Тест с техническо средство потвърдило употреба на метаамфетамин, а при обиск, в него е намерена хартиена сгъвка с 2 грама бяло кристално вещество от същата дрога.

Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

woods bobby12:19 - 23.08.2022
Намерете заеми тук, за да разрешите финансовата си криза при много ниска лихва. Предлагам специален заем за всички заинтересовани и това е сертифицирана кредитна компания с единствената цел да помага на хората. Така че не се колебайте да се свържете с мен за повече информация чрез [email protected] или WhatsApp: +4915218050790 и попълнете информацията по-долу. Пълно име: Заета сума: Продължителност на заема: Благодаря.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK