Дрифт шоу, много адреналин и страхотни емоции в "Планинско Осогово"

Снимки: СК "ДИАМО"

Традиционното автомобилно състезание "Планинско Осогово" - Кюстендил, ще се проведе на 25-26 август 2018 г.  Мероприятието е VI кръг от Българския автомобилен шампионат по планинско изкачване. За пета поредна година организатор е Автомобилен спортен клуб "ДИАМО", Българска федерация по автомобилен спорт със съдействието на Община Кюстендил и партньори.

В програмата ще присъства дрифт шоу, много адреналин и страхотни емоции. Прекрасното технично 5-километрово трасе предизвиква интереса на най-добрите пилоти на България.

В офиса на организатора има запитвания на отбори от държавите Турция, Гърция и Македония. Стартът е в с. Богослов, а финалът - в местност Студен Кладенец. Пътната настилка е асфалт. Трасето е с конфигурация от 36 завоя, от които 19 леви и 17 десни.

"В очакване сме на много участници, не само от България. Трасето е уникално с предпоставка за развитие на едно силно международно състезание. Целият ми екип е подготвен да организираме професионално събитие на високо ниво. Сигурността на публика и пилоти за нас ще бъде на приоритетно място и ще се погрижим на 100 процента за обезопасяване на трасето", коментира Георги Стоянов - рейс директор на мероприятието и председател на СК "ДИАМО".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n