Драматичният театър в Благоевград започва ударно новия сезон

Снимка: БНР

Драматичен театър „Н.Вапцаров” – Благоевград, ще открие сезон 2017 / 2018 с подарък към своите зрители. Четири спектакъла от репертоара на театъра, а именно едни от най – търсените заглавия - „Световъртеж”, „Женско царство” и „Вампир” са вече в продажба на промоционални цени – два билета на обща цена 10 лв.

В тетралния маратон най –малките зрители ще могат да гледат и премиерното заглавие „Красавицата и Звяра” от Димитър Жеков.

25 септември, 19:00ч. - „Световъртеж” от Жан Жак Брикер и Морис Ласег, за които критиката твърди, че са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия, се превърна в хитово заглавие, веднага след премиерата си.

26 септември, 19:00ч. – Зрителите ще имат възможност отново да гледат съвременния прочит на една от най-забавните комедии, а именно „Женско царство”.

27 септември посреща на сцената „Вампир” от Антон Страшимиров.

Върхово постижение в драматургията е „Вампир” на Антон Страшимиров. Пиесата е играна на театрална сцена преди да бъде отпечатана в книжно издание. (Представлението не се препоръчва за лица под 14 годишна възраст.)

30 септември, 11:00ч. Програма „Съботен театър” представя за най – малките зрители премиерното заглавие „Красавицата и Звяра” от Димитър Жеков. Режисьор на спектакъла е Жанет Керанова, а музиката е дело на директора на Камерна опера – Благоевград, Петър Радевски. 

Билети на касата на театъра или в мрежата на bgbileti.com.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK