Дядо Коледа вече посети Разлог

Снимка: Община Разлог

На 24 и 25 декември Белобрадият старец ще посети и домовете

Градоначалникът инж. Гърменов и Дядо Коледа запалиха коледните светлини в Разлог, заедно със стотици деца, жители и гости на града.

С тържествена програма на централен площад „Преображение “ грейна и коледната премяна на град Разлог. Ученици от Основно училище "Никола Парапунов" приветстваха всички малки и големи, вярващи в коледната магия. Специално за събитието пристигна и самият Дядо Коледа, придружават от Снежанка.

Поздравително слово към всички присъстващи отправи кметът на община Разлог - инж. Венцислав Гърменов.

В навечерието на едни от най-чаканите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година, пожелавам на вас и вашите семейства здраве и благоденствие! Нека къщите се изпълнят с домашен уют, а Коледното вълшебство - завладее сърцата! Нека Новата година ви донесе това, което старата не е успяла!, поздрави инж. Гърменов, след което заедно с Дядо Коледа започнаха обратно броене до грейване на коледните светлини и тържествената заря.

Завладян от магията на празничен Разлог, Дядо Коледа напомни на всички деца, че очаква техните писма до 21 декември. Своите желания, те могат да пуснат в Къщичката за писма на Дядо Коледа, намираща се на коледната алея в град Разлог.

На 24 и 25 декември Белобрадият старец ще посети и домовете на всички послушни деца, за да ги зарадва с куп подаръци, а междувременно ще присъства и на тържествата им, във всички детски ясли и градини.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK