Дядо Коледа раздава подаръци на децата в Белица

Снимки: Община Белица

Големите извиват хора в центъра

Навръх Коледа, на 25 декември, от 11.00 ч. ни очаква неповторима атмосфера в центъра на Белица, която ще създадат известната изпълнителка на македонски народни песни Румяна Попова – специален гост в празничната програма, Фолклорният ансамбъл и танцовите групи при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“.

Дядо Коледа и Снежанка ще зарадват малчуганите с подаръци. Уникалната изложба – базар на местните производители на сувенири от Работилница за традиционни занаяти „Планински знаци“ и екипа на Социални услуги – Белица, които са приготвили за вас красиви коледно-новогодишни сувенири.

Концертът е под мотото „Чакаме ви с любов“ .

Подаръците за най-малките жители на Белица се приемат на 25 декември от 8.00 ч. до 10.30 ч. в читалището. Дядо Коледа ще раздава подаръците безплатно, съобщават от Общината.

Националният ансамбъл за народни танци и песни на Република Северна Македония „Танец“ ще зарадва жителите и гостите на градовете Гоце Делчев и Белица пък в навечерието на коледните празници.

По покана на кметовете на двете общини, Владимир Москов и Радослав Ревански, ансамбъл „Танец“ ще изнесе два концерта: в гр. Гоце Делчев на 21 декември, от 18:00 часа в зала „Неврокоп Арена“ и в град Белица на 22 декември от 17:30 часа, в концертната зала на НЧ „Георги Тодоров 1885“.

Концертите са коледно-новогодишен подарък за жителите и гостите на Гоце Делчев и Белица, входът е свободен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK