Дядо Коледа получи писма от децата на Кюстендил

Снимки: ЦДГ "Слънце"

Децата от ЦДГ „Слънце” - Кюстендил, с директор Маргарита Цекина, чакат с нетърпение Дядо Коледа да отговори на техните писма, като изпълни най-съкровените им желания.

По този случай учителките им подготвиха изненада, като лично ги заведоха до красивата елха в центъра на Кюстендил.

Истинската атракция за децата бе да пуснат писмата си до Дядо Коледа в голяма червена кутия.

Площада под хълма „Хисарлъка” се огласи от детски глъч и весели новогодишни песнички, които те изпълняваха с най-голямо въодушевление.

Учителките Анелия Станковска и колежката й Василена Николова, както и Поли Гайтанджиева и Вили Александрова с група „Зайче”, също от ЦДГ „Слънце”, изпълниха така дългоочаквания ритуал за децата да предадат своите писъмца, като Дядо Коледа, който също ще им отговори с писъмце, ще опише всеки подарък, който те ще получат.

И тъй като децата знаят, че нищо не идва даром, те много са внимавали и слушали, и са се научили от своите учителки различни неща за живота.

Разширили своите знания, те ще отговорят на белобрадия старец с весело коледно тържество, където ще се превъплътят в певци, танцьори, артисти и декламатори, и ще покажат своите познания по роден език, околна действителност, математика и др.

Лицата на децата бяха озарени от щастливи усмивки и тайнствено вълшебно очакване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK