ДПС за пореден път сред хората в община Белица

Снимки: Община Белица

Кметът на Белица, Радослав Ревански, народният представител от ДПС-Благоевград, Елхан Кълков, областният председател Ведат Хюсеин заедно с общинското ръководство на Белица посетиха всички населени места от община Белица.

Както Ревански беше обещал да се среща с гражданите по всяко време (не само преди избори), изпълнява стриктно ангажиментите си.

При засилен интерес от страна на гражданите преминаха всички срещи, на които беше отчетено изпълнението на поетите ангажименти и какво предстои занапред.

Градоначалникът на Белица отчете развитието на общината през изминалите почти три години на мандата си, а Кълков запозна населението с актуалната политическа обстановка в страната и със законодателните инициативи на Парламентарната група на ДПС.

 

КОМЕНТАРИ

SS08:38 - 16.11.2018
Погледнете втората снимка и всичко става ясно.Погледнете електората в 21-ви ВЕК все едно са 19-ти.Измъчени хорица с евтини цървули.И това вече 30 години.Каквото и да ви баят тия в костюмите пред вас не ви ли светва поне една лампичка че нищо не се е променило освен новата кола и хотел на Ревански и Кълков.
BABYAK03:11 - 16.11.2018
Kade se razhojdatre tozi skasan PAputs vedat pratete go da si sadi maruhuana i da bere bobimki pokrai karasu. ...0.
доктора15:19 - 21.10.2018
Кълков депутат - голяма смешка, нечувана и невиждана, пич, добре ли си
альо08:36 - 16.10.2018
Пълни боклуци и тримата.Имитират дейност и още си мислят,че хората им вярват.Събират само активистите на ДПС за да има на кого да говорят и лъжат.

FACEBOOK