ДПС: Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета

Снимка: бТВ, архив

На "Росенец" протестираха бутикови партийки с дежурните протести и протестиращи

"Опитите да ни включат в политическото блато, което е следствие на войната на институциите, няма да успеят. Още в началото на противопоставянето на институциите предупредихме, че войната между тях ще доведе до политическа и парламентарна криза."

Това каза по време на извънреден брифинг лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"Проблем на "Росенец" няма. Ако някой има претенции за нарушения, има компетентни органи, които могат да бъдат сезирани. Тези въпрроси не се решават на територията на частен имот, нито на законно отдаден на концесия плаж, нито пък на камъните там. На "Росенец" протестираха бутикови партийки с дежурните протести и протестиращи, както и организирани агитки, за които вчера разбрахме кой ги организира с бомбички и запалителни течности.

Преди седмица четох как групата "Капитал" се заканва на мира в страната. Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическият път на страната.

Младежите от ДПС не позволиха да има посегателство върху частната собственост на имота на д-р Доган. Защитиха правотно на неприкосновена собственост, мира и сигурността.

Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а не другаде", каза Карадайъ.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK