ДПС депутат с открита агитация на вота в Туховища

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Депутатът от ДПС Петя Раева е провеждала открита предизборна агитация в полза на кандидата-кмета на Движението за права и свободи Кемал Арифов пред секцията и на други места в село Туховища. За закононарушението сигнализираха от ГЕРБ в подадена от тях жалба до Общинската избирателна комисия в Сатовча.

В жалбата се казва още, че пловдивският народен представител Петя Раева е започнала агитацията си още от момента на пристигането си в Туховища. Действията й са в противоречие на разпоредбите на чл.133, ал.5 от Изборния
кодекс.

Почти през целия ден пред секцията в селото, която се намира в училището, вота са следели и други депутати от ДПС – Муса Палев, Алиосман Имамов и Янко Здравков, областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин, кметът на Сатовча Арбен
Мименов.

За да отидат до секцията и да дадат своя глас, избирателите в Туховища са били принудени да преминат непосредствено покрай депутатската група, твърдят от щаба на ГЕРБ.

Днес в сатовчанското село Туховища се провежда балотаж за избор на кмет, след като Върховният касационен съд касира изборите от октомври миналата година.

За кметския пост се състезават Венцислав Шишманов от ГЕРБ и Кемал Арифов, издигнат от ДПС.

 

снимки: ГЕРБ - Благоевград
снимки: ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

леле16:04 - 14.10.2012
Леле тая русата ли агитира Тая е като анфура Ебати грозотията Излагате се вземете нешто качествено да агитира махнете го тоя вълк
:)16:00 - 14.10.2012
Коя е фирмата бе Фатмагюл :) Кажи за да я знаем?????????Много си прост бате!!!!!!!!!Знаеш ли че фирми на дпс раздават дълги краставици за такива като теб????????Знаеш за какво нали:):):)
gi15:51 - 14.10.2012
i znaeti li 4e tezi xorica bqxa zapla6vani ot GERB 4e nqma da imat darva za ogrev ako ne glasyvat za tqx
darko ot tuhovista14:19 - 14.10.2012
Дпс нямат никакво уважение към народа на туховища.Те са свикнали да управляват със заплахи и мъст към тези, които не се подчиняват.Всеки един от туховища го знае.

FACEBOOK