Домът за стари хора в Гоце Делчев с отворени врати на 1 октомври

снимка: Община Гоце Делчев

Домът за стари хора в Гоце Делчев ще отвори вратите си за всички, които искат да се запознаят с живота, условията и предлаганите услуги в социалното заведение, както и с ежедневието на обитателите му. Инициативата е по повод Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, съобщиха от Община Гоце Делчев. 

Тържественото отбелязване на празника ще започне от 13.30 часа в дома с увеселителна програма.

В чест на Международния ден на възрастните хора кметската администрация и местната организация на БЧК за поредна година ще подарят на възрастните хора от общината празничен концерт с участието на любимите им изпълнители в знак на уважение, благодарност и подкрепа.

В концерта участие ще вземат местните певци Боряна Карпузова, Мария Христова, Цветанка Воденова и Иван Арнаудов,  Вокална група „Ореляк” при Туристическо дружество „Момини двори”, ученици от Първо ОУ „Св. Св.Кирил и Методий” и Неврокопски ансамбъл за народни песни и танци при читалище "Просвета".

Празничният концерт, посветен на възрастните хора от община Гоце Делчев, ще се състои на 1 октомври от 18 часа в Дома на културата.

Община Гоце Делчев и ръководството на БЧК в лицето на председателя д-р Донка Кочева канят всички жители да се присъединят към инициативата и заедно да отдадат дължимото уважение и признание към възрастните жители на общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//