Дом за възрастни хора "Росне" - град Трън - грижи, внимание, топлина и обич!

ЧАСТЕН ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА "РОСНЕ" - ГР. ТРЪН!

Тук е мястото за вашите възрастни родители, където специално обучен персонал ежедневно се грижи за тяхното здраве, уют и емоционално преживяване!

Да прекараш последните години от живота си с много грижи и внимание, с подходящи приятели, в най-модерна и изискана обстановка е щастие!

Тук ще усетите не само загриженост, но и топлина и обич, която непременно ще получите от обслужващия ви персонал.

За вашите приятни старини - Дом за възрастни хора "РОСНЕ" - гр. Трън!

Контакти: гр. Трън, ул. „Девети септември" № 43. Телефони: 0889299551,0886510169.

[email protected]

Domrosne.com

Домът за възрастни хора е специализирана институция, предоставяща комплекс от социални услуги на лица, навършили възраст за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст съгласно Кодекса за социално осигуряване, включително и на онези от тях, които имат процент намалена трудоспособност, установен с експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК.

Домът е разположен в сграда, в която е извършен основен ремонт и реконструкция и има възможност за настаняване и на възрастни хора с физически увреждания.

Стаите са с едно, две и три легла, столова, стая за четене, игра на шах, табла и др. игри, фризьорски салон, маникьор, педикьор, възможност за разходка и почивка на открито в обособена градина към сградата. В градината има възможност за отглеждане на цветя и зеленчуци от обитателите на дома. Отоплението е с парно котле на пелети. Сградата е с асансьор, алуминиева дограма и кабелна телевизия.

Персоналът в Дома за възрастни хора се състои от личен лекар, медицински сестри, санитари, административен и друг помощен персонал, както и от доброволци. 

 

КОМЕНТАРИ

Венцислав Александров12:55 - 27.01.2022
Всичко е лъжа, това персонал, обслужване
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK