Доган: Управляващите ”да се измитат от властта”

снимка: robstvo.wordpress.com

"Управлението страда от пълната липса на визия за развитие, от липсата на капацитет и възможност за управление". Това каза лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган по време на визитата си в община Главиница, област Силистра.  "Искам най - отговорно да ви заявя, че 90% от проектите, които откриват, от лентичките, които режат, са проекти, утвърдени в нашия мандат", каза още Доган, цитиран от БГНЕС.

„Управлението не се справя и държавата пропада”, е диагнозата, поставена от лидера на ДПС. Според него, това, което трябва да се направи сега, е да се ускори тяхното "измитане от държавната власт".

"Трябва да се намерят други политически сили, които да зададат визия за развитие на държавата. Нашата голяма цел е да има предсрочни избори. Не може това да продължи още две години. А те искат още два мандата," подчерта лидерът на ДПС.

Доган призова събралите се на предизборния митинг в Главиница да са сдържани, но решителни, защото "те са най - успешната партия в България, те се най - подготвената партия за управление на страната".

По-късно лидерът на ДПС говори на митинг на партията в Дулово. Всяка партия, дошла на власт с емоционален вот, без професионална подготовка, без национална визия за развитие на страната, не може да издържи при съвременните условия, заяви Доган.

"Тук с вас си сверявам часовника на душата, потенциометъра на съвестта си. Този часовник на душата ми подсказва какво ще стане след края на изборите. Той ми подсказва, че ГЕРБ ще получат един огромен шамар, а може и нещо по- сериозно", каза лидерът на ДПС.

Доган посочи като най-голяма грешка на управляващите, че не са направили, според него, необходимото да се запази инвестиционният поток в България, въпреки кризата. Според него не се провежда осъзната държавна политика в европейски контекст.

Ахмед Доган смята, че политическият усет на избирателите, политическата им култура и политическото им мислене е на високо равнище. "Вотът на народа, вотът на избирателите е съдът, през който политиците минават и получават оценка и тази оценка ще бъде лоша за тях - след този провал на управлението през последните две години няма друг изход за държавата, освен да се поразтърси чрез вота на народа си", каза Ахмед Доган, цитиран от БТА.

Слова произнесоха и членове на ръководството на ДПС и народни представители. Представени бяха кандидатите за кметове и общински съветници на ДПС в Дуловската община. Заедно с Ахмед Доган бяха и заместниците му Христо Бисеров, Филиз Хюсменова и Алиосман Имамов, народните представители от Силистренска област Гюнай Сефер, Камен Костадинов и д-р Митхат Табаков, представителите на Централния предизборен щаб Искра Михайлова - народен представител и Мустафа Карадайъ - секретар на ЦОБ на ДПС. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

независим00:40 - 22.10.2011
"политическият усет на избирателите, политическата им култура и политическото им мислене е на високо равнище" виж по- горното! За какъв усет говори Доган?! Ако "политическа култура" е гласуване под строй?! Очевидно нищо не разбирам от политика!
независим00:32 - 22.10.2011
http://vbox7.com/play:6f3a68011a Избор за кмет на Община. По решение на общинския съвет на политическа партия ДПС, подкрепяме за кмет на Община Гоце Делчев досегашния кмет – г-н Владимир Москов, затова избирателят слага знак Х в квадратчето с номер 8, пред наименованието на политическа партия БСП за избор на кмет на Община Гоце Делчев. Избор за президент и вицепрезидент на Република България. По решение на централния съвет на ДПС и решение на централния предизборен щаб на ДПС, нашите избиратели не трябва да гласуват на първи тур за президент и вицепрезидент на Република България. Затова избирателите на ДПС не трябва да отбелязват нищо в съответната бюлетина.
РОДОПСКИ05:59 - 04.10.2011
ДОГАН,ПАК ИГРАЕШ ПОДМОЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЗА ГЕРБ! ТИ СИ БЕДСТВИЕ ЗА СТРАНАТА НИ И ОСОБЕНО ТВОИТЕ МЕСТНИ НАЗНАЧЕНИ ФАРАОНИ!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//