Добра новина! ПГ по МСС в Гоце Делчев с безжичен интернет, приключва проекта си предсрочно

Снимка: Infomreja.bg

Днес ПГ по МСС „Пейо Кр. Яворов“ - Гоце Делчев, посреща колектива и гостите си с първомартенска украса и с една чудесна новина - проектът, с който училището кандидатства по Програмата на МОН за безжичен достъп до интернет във всяко училище, ще бъде изпълнен преди крайния срок.

Това каза за ИНФОМРЕЖА инж. Атанас Лефтеров – ръководител на направление „Информационни и комуникационни технологии“ в гимназията.

Изпълнител на проекта, който е на стойност около 13 000 лева, е Кабел Сат Запад, спечелил обявения конкурс между много кандидати. Оборудването вече е закупено и вчера специалистите от кабелния оператор са монтирали стойки на точките за достъп.

На всеки етаж ще има мобилен интерактивен дисплей, какъвто вече е поставен в централното фоайе. Всеки учител, който има нужда от него, ще може да го ползва в работата си с учениците.

В момента преподавателите в училището ползват 10 лаптопа. Утре се очаква да бъдат получени още 20, с които ще работят учениците в новия кабинет на Учебно-тренировъчната земеделска фирма „Агролидер“.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK