До дни разкриват бандата крадци, разбила пощата и кметството в Рибново

снимка: infomreja.bg, архив

Разследващите верижните взломявания и обири от миналата нощ в Рибново, Осеново и Добринище вече имат насоки за извършителите и са на път да ги разкрият. Престъпната група категорично не е от гърменското село Рибново, като предположенията са, че седалището й най-вероятно е в някое от разложките села, а членовете на бандата са от ромски произход.

От полицията съобщиха, че няколко полицейски управления на територията на Благоевградска област в момента извършват разследване на погромите, извършени от крадците, и са на път да ги разкрият и приберат "на топло". 

Както ИНФОМРЕЖА писа, през изминалата нощ в Рибново бяха разбити вратите и решетките на всички канцеларии в селското кметство. По същия начин бяха разбити пощенският клон и четири търговски обекта.

Разследващи и потърпевши констатираха, че имуществените щети при взломните кражби са по-големи от размера на откраднатите стоки и дребни суми пари.

Местни жители дори забелязали престъпната група, както и автомобила им, оборудван с множество инструменти като щанги, кози крак, лостове, ключове и друга техника, дали и описания на крадците.

От Рибново крадците избягали по новия път за с. Осеново, където също разбили магазин и задигнали дневния му оборот от 1200 лева. По пътя си към Разлог извършителите откраднали и акумулаторите на голям брой автомобили, паркирани по улиците на Добринище.

 

КОМЕНТАРИ

хахаха16:56 - 27.11.2012
А така чети и внимавай да не го публикуваш с грешките като го откраднеш
до Бля16:53 - 27.11.2012
Виж си твоите текстове тогава намирай кусури на другите.
Бля15:00 - 27.11.2012
Е как в една дума допуснахте 2 правописни грешки?!?!? извъшитебите?!?!?!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK