Дни преди кампанията Плевнелиев се зареди с положителна енергия в родния Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Кандидатът за президент Росен Плевнелиев посети родния си град Гоце Делчев броени дни преди старта на предизборната кампания. В местно заведение вече бившият министър на регионалното развитие и благоустройството покани на кафе всичките си роднини и приятели, а десетки жители на града го наобиколиха и добронамерено му отправяха поздравления.

„Реших преди началото на кампанията да дойда именно тук, да изпия едно кафе с най-близките ми хора и да се заредя с положителна енергия, която да ми даде сили през нелекия период, който ме очаква“, сподели пред журналисти Плевнелиев.

„Получих голям стимул, добри думи и кураж не само от роднини и приятели, но и от много мои съграждани, за което съм им безкрайно благодарен“, каза още Росен Плевнелиев.

Относно скандала, който от седмица е широко коментиран в цялата страна, кандидат-президентът на ГЕРБ обяви, че е казал и написал цялата истина там, където трябва и не желае повече да коментира този въпрос. Плевнелиев допълни, че след днешния положителен заряд, получен от хората в родния му град, никой и по никакъв начин не може повече да го провокира да участва в подобни скандали. Той увери, че през цялата кампания ще води позитивна и толерантна политика без компромати.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK