Днес ще преобладава облачно време

Снимка: Infomreja.bg

В Източна България и планинските райони ще вали дъжд

Днес ще преобладава облачно време и на места, главно в Източна България и планинските райони, ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен юг-югоизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 15° и 20°, в София – около 15°.

Над планините ще бъде предимно облачно. Ще има валежи от дъжд, на повече места в следобедните часове. На височина от около 1900 метра дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време и на места главно в часовете преди обяд ще има валежи от дъжд. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 14° и 18°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 45 мин. и залязва в 20 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 22 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 12 мин. и залязва в 15 ч. и 47 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK